O nama

POVIJEST I BUDUĆNOST EMMESSE-a

Tvrtka je osnovana 1987. godine u Hercegovini, točnije u Čitluku a pod ovim imenom poslujemo od 1997. godine. Od samih početaka tvrtka se bavila uvozom i distribucijom sirovina i gotovih proizvoda za slastičarstvo i sladoledarstvo. U novije vrijeme tvrtka je pojačala svoje poslovanje i suradnju s  talijanskim i slovenskim tvrtkama od koji bismo izdvojili Fabbri1905 sirovine za sladoled i slastice; Gel Matic, strojevi za točeni sladoled; Valtek, strojevi za obrtinički sladoled te FB de Ranieri, profesionalne vitrine za sladoled i slastice. Danas možemo reći da tvrtka Emeesse nudi cjelokupan asortiman sirovina i aparata za slastičarstvo i sladoledarstvo te da iz dana u dan nastoji odgovoriti na potrebe naših klijenata.

Od skromnih početaka tvrtka je svoje poslovanje proširila na cijelu Bosnu i Hercegovinu. Zbog lakšeg poslovanja i brže isporuke sirovina i aparata, otvorene su tri poslovnice i to u Čitluku, Tuzli i Banja Luci. U skoroj budućnosti planiramo i preseljenje u novi poslovni prostor u industrijskoj zoni Tromeđa – Čitluk te da ćemo otvoriti dodatne poslovnice diljem Bosne i Hercegovine koje će omogućiti još bržu i kvalitetniju isporuku sirovina i aparata za slastičarstvo i sladoledarstvo.

Tvrtka broji 14 zaposlenika koji svojom stručnošću i kvalifikacijom svakodnevno doprinose razvoju tvrtke, kako u komercijalnom segmentu tako i u prehrambeno tehnološkom. U cilju tvrtke jest širenje i ulaganje u stručni kadar koji će biti spreman odgovoriti na potrebe tržišta.

Ukoliko želite saznati više o našoj tvrtki i poslovanju, možete nas posjetiti u nekoj od naših poslovnica, ili nas kontaktirati na broj telefona 036/640 246; odnosno na mail emmesse.emmesse@gmail.com.